Japan-header.jpg

Sorozatok

Will It Snow For Christmas?

Vajon a múltbéli tragédia és az ezt megelőző, számukra még ismeretlen események újra elszakítják őket egymástól?

Legend of Lu Zhen

Hogyan lesz Lu Zhen-ből Kína első női miniszterelnöke?

Grand Prince

Lee Hwi-t háborúba küldik, hogy bizonyítsa rátermettségét. Vajon el tudja kerülni a halálos csapdákat, amelyeket Lee Kang állított fel neki. Képes lesz visszatérni ahhoz a lányhoz aki elrabolta a szívét?

Snow Queen

Ahogy a múlt apró tényei egymás után előkerülnek...vajon Daek Gu képes lesz visszatérni a múltjához? Képes lesz újra Tae Woong-ként élni az életét?

The Flame's Daughter

Vajon képes lesz Ru Ge és az őt szerető három férfi visszaállítani a rendet és a békét? Mi sülhet ki abból, ha három férfi szíve egy nőért dobban?

Syndrome

Mikor a három fiatal egy kórházban, egy osztályon találkozik, életük örökre megváltozik. Az érzelmeik összekavarodnak és így a közös munka is nehezebbé válik számukra. 
Vajon milyen hatással lesz rájuk a családi titkokkal és érzelmekkel teli kórház ahol egyre több részlet derül ki mindenki múltjáról?

Ghostwriter

Ahogy Yuki szerepe fokozatosan növekszik az asszisztensi munkából Risa "szellemírójává", Risa vajon fenyegetve érzi majd magát Yuki ambíciói miatt?

Sassy Go Go

Az iskola valóban csak a tanulásról szól?

Kakegurui 1. évad

Milyen izgalmakat rejthet egy iskola teli szerencsejáték függővel? Hogyan rúgja fel a szabályokat Yumeko és ezáltal hogyan változik a helyzet az iskolában?

Kakegurui 2. évad

Milyen izgalmakat rejthet egy iskola teli szerencsejáték függővel? Hogyan rúgja fel a szabályokat Yumeko és ezáltal hogyan változik a helyzet az iskolában?

Javasolj sorozatot fordításra

Ha van olyan sorozat, amit szeretnél, hogy fordítsunk, azt itt jelezheted.

Köszönjük a javaslatot!